• Van zaterdag 21 augustus t/m zaterdag 28 augustus zullen we de omgeving van Hengelo gaan voorzien van veel gezelligheid. We zullen verblijven in kamphuis “de Haverkamp”.

  Dit alles is natuurlijk wel een klein beetje onder voorbehoud. De kampleiders hebben er allemaal heel veel zin in om weer een week weg te gaan, maar uiteraard geldt dat de veiligheid van iedereen voorop staat. In een zogenoemde kampbubbel zijn er hopelijk voldoende mogelijkheden. Mocht echter door de Corona-pandemie het voetbalkamp niet doorgaan, dan zal het inschrijfgeld worden teruggestort en zullen we proberen om weer een aantal kampdagen op Het Hoge Land te organiseren. Maarrrrrr…. Voor nu gaan we er stiekem gewoon vanuit dat we op kamp kunnen! En dus komt de inschrijving eraan!

  De inschrijving is helaas gesloten omdat het Zomerkamp al is volgeboekt.

  Buiten de adresgegevens worden de volgende zaken gevraagd:

  - Email-adres

  - Wel of geen zwemdiploma’s

  - Telefoonnummer van de ouder(s)

  - Ziektekostenverzekering: maatschappij + polisnummer (kind)

  - Welk bedrag het kind mag uitgeven in de kampwinkel

  Na inschrijving ontvangt u een ontvangstbevestiging en zo snel mogelijk zullen we dan ook communiceren wie er bij de eerste 80 aanmeldingen zitten. In deze bevestiging vind je dan ook de betaalinformatie voor het kamp.

  We vragen ook toestemming om beeldmateriaal van de kinderen te mogen gebruiken op social media, de website en kampfilm. Dit vragen we om het thuisfront op de hoogte te houden tijdens het kamp en om achteraf een leuke film en foto-DVD te kunnen maken die iedereen als herinnering aan kan schaffen.

  Namens alle kampleiders wensen we degene dit is ingeschreven alvast veel plezier!