• De Technische Commissie (TC) heeft de laatste seizoenen jeugdtrainers geholpen om de kwaliteit en plezier van de trainingen te verhogen. Er waren trainerscursussen en technische overleggen om de kennis van trainers, teamleiders en ge├»nteresseerden te verbeteren. Omdat de kantine vanwege de coronamaatregelen gesloten is, organiseert de TC op woensdag 27 mei en donderdag 28 mei van 19.00 tot 20.00 uur een technisch overleg via een webinar.

    Het webinar is een technisch overleg die je thuis via het internet kunt volgen. Relaxt achter de PC, met een kop koffie of een bord eten voor je, kun je het webinar volgen en jouw kennis verrijken. Cor den Daas zal ingaan op het ontwikkelen van speelwijze, met name wanneer spelers moeten leren in grotere groepen wedstrijden te spelen. Verder kunnen we successen met coronatrainingen delen en vragen stellen over trainingen in deze tijd. 

    Aanmelden
    De beide webinars zijn inhoudelijk hetzelfde, dus je kunt de dag kiezen die jou het beste uitkomt. Meld je aan door een mail te sturen naar webredactie@cvvberkel.nl. Je krijgt dan een link om het webinar te volgen met Microsoft Teams. Je kunt ervoor kiezen om Microsoft Teams gratis te downloaden of om via de browser te volgen.