• Het zijn van die trouwe vrijwilligers die iedere week, door weer en wind, klaarstaan voor CVV Berkel. Zij zorgen er mede voor dat van de jongste jeugd tot aan de oudste senioren kunnen voetballen. Natuurlijk hebben we het dan over de man of vrouw met de fluit, oftewel onze schitterende scheidsrechters.

    Altijd vol enthousiasme fluiten ze erop los en soms zelfs meerdere wedstrijden op een dag.  Altijd met dezelfde energie, het beste uit zichzelf halend en vol inzet. Iets waar alle leden van CVV Berkel trots op kan zijn. Daarom wil CVV Berkel in de week van de scheidsrechter extra aandacht schenken aan hun helden op de velden en de scheidsrechters bedanken voor hun tomeloze inzet waar we iedere week op kunnen rekenen.

    Hoe we dat doen? Naast de geweldige waardering vanuit de club, waar wij ook even stil staan bij de inzet van onze scheidsrechters, kun je als team hier ook aandacht aan besteden door een scheids zelf even in het zonnetje te zetten.

    Van 3 tot 11 oktober is het de week van de scheidsrechter en heeft de club extra waardering voor de inzet van onze scheidsrechters. Dus aan alle scheidsrechters: dank je wel voor jouw inzet voor alle spelers van onze mooie club.