• In de kerstvakantie, op woensdag 3 januari 2024, organiseerde C.V.V. Berkel de eerste activiteit van het jaar voor de jeugd van de bovenbouw. In de kantine werd een FIFA toernooi op de PlayStation5 gehouden. Zo’n 30 deelnemers streden in hun poules om door te gaan naar de finalerondes. De mooiste skill werden gebruikt om te kunnen winnen. Uiteindelijk streden Olivier B. en Jurg om de winst. In een spannende wedstrijd was het Olivier die met 3-1 zegevierde en daarmee het toernooi won. Gezien het enthousiasme van de deelnemers is het zeker waard om deze activiteit te herhalen!

    Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari was het de beurt aan de onderbouw om hun voetbalvaardigheden te tonen op het veld tijdens het Sparta Rotterdam Experience voetbalkamp.
    Onder begeleiding van de Sparta trainers stonden de twee dagen vol van technische oefeningen, samenwerken, partijspel en heel veel voetbalplezier. Ondanks het onstuimige weer waren er veel blije gezichten en heeft de jeugd van CVV Berkel het nieuwe jaar bijzonder sportief afgetrapt!