• Ballen in Berkel

  Spannende competitie | extra veldspeler
  Ballen in Berkel moet wederom een spannende competitie worden. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt een verdeling gemaakt in prestatie-, recreatie- en generatiepoules. Indien tijdens een wedstrijd blijkt dat de krachtsverhoudingen toch niet kloppen, mag het team dat meer dan twee doelpunten achter staat een extra speler inbrengen. Vandaar het advies om minimaal één wisselspeler mee te nemen. Is het doelpuntenverschil teruggebracht tot één, dan dient de extra speler het veld weer te verlaten.

  Van doelpunten worden we blij | van slidings en tackles niet
  Lichamelijk contact is in beperkte mate toegestaan. Ballen in Berkel is geen zaalvoetbal, maar ook geen regulier veldvoetbal. Dus niet vasthouden, blokkeren, duwen enz. Het maken van een sliding is absoluut verboden. Vrije trappen zijn altijd indirect. Bij een uitbal wordt de bal op de lijn gelegd en wordt er ingetrapt. Er bestaat geen buitenspel. Het wisselen gebeurt achter het eigen doel. Er wordt gespeeld met een vaste keeper. Terugspelen op de keeper mag (ook met handen).

  Geen scheidsrechters
  Ballen in Berkel is een interne competitie zonder scheidsrechters. Dit houdt in dat iedereen die meespeelt de spelregels moet kennen, en er een grote verantwoordelijkheid ligt bij de spelers zelf. Ballen in Berkel heeft ook dit jaar alles in zich om een paar mooie voetbalavonden te worden. 

  In de aanloop naar de start van het 7x7-Toernooi, Ballen in Berkel zal via onze site www.cvvberkel.nl en facebook geregeld aanvullende info worden gepubliceerd over deelnemende ploegen, speelschema, feesten en partijen! 

  Het 7x7 toernooi wordt dit jaar gehouden op

  2 juni
  16 juni
  23 juni

  Inschrijven kan via https://forms.gle/qSoHorq2VaHz7gHV8