• Bar- en fluitschema

  Barschema

  Vanaf 1 september worden de bardiensten gedraaid door (de ouders van) een voetbalteam. De bardiensten voor alle teams zijn al gepland en staan onderaan deze website. Het draaien van bardiensten is niet vrijblijvend, ieder team is aan beurt. De spelregels voor het draaien van bardiensten zijn:

   

  • Op maandag voor de bardienst krijgt het betreffende team de uitvraag voor het aantal te leveren barmedewerkers. Dit zijn er maximaal 5
  • Het team, of de ouders van het team, is zelf verantwoordelijk voor de invulling.
  • Jongeren onder de 18 jaar mogen geen bardiensten draaien, dus hier moeten de ouders het invullen.
  • Wanneer een team niet komt opdagen, speelt het niet totdat het is opgelost. Minimale uitsluiting is 1 wedstrijd.
  • Wanneer een team niet kan, zorgt het zelf dat er geruild wordt met een ander team.

   

  Wanneer we ons hier allemaal aanhouden betekent dit dat ieder team per seizoen 2 of 3 keer aan de beurt is. Gelet op het aantal personen in een team betekent dit dus voor iedere persoon 1 keer per seizoen een bardienst draaien!

  Kortom wanneer we hier allemaal aan meewerken kan het gevraagde geen overvraging zijn! Immers, vele handen maken licht werk!

  Download hier het barschema 

  Fluitschema

  Vanaf seizoen 21-22 worden de senioren teams en de jeugd vanaf O16 ingezet voor het fluiten van jeugd en pupillen. Iedereen komt 1x aan de beurt. Het fluitschema voor het hele seizoen staat op de website. Daarin kun je zien op welke dag je aan de beurt bent.

  Begin van de betreffende week ontvang je van Hans van Rutten of Jacco Jongmans (de scheidsrechter coördinatoren) een bericht voor welke wedstrijd je bent ingepland. Let op: dit bericht wordt gestuurd naar de gegevens die bekend zijn in de ledenadministratie. Mocht je geen bericht hebben ontvangen, neem dan zelf contact met ze op. Je kunt het ook terugvinden in het wedstijdprogramma op de website.

  Bij het inplannen wordt rekening gehouden met je eigen wedstrijd. Mocht je vanwege je eigen wedstijd die dag echt niet kunnen fluiten of dewedstrijden worden afgelast, dan kan het zijn dat je op een ander moment wordt ingepland.

  Als je vanwege ziekte, blessure of afwezigheid echt niet kunnen fluiten, zorg dan zelf voor een vervanger. Zodra je te horen krijgt op welk tijdstip je zou moeten fluiten, beantwoord je wie jou zal vervangen. Het tijdstip geef je zelf door aan je vervanger.

  Zorg dat je op de dag zelf minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent in de commissiekamer. Je krijgt daar een fluitje en vlaggen indien nodig. Ook na afloop meld je je daar en geef je de uitslag door. Mocht er niemand zijn, meld de uitslag dan aan Johan van Aalst (wedstrijdsecretaris jeugd en vaak ook aanwezig als gastheer).

  Contact gegevens coördinatoren
  Jacco Jongmans: 06-16004217
  Hans van Rutten: 06-51824115
  Johan van Aalst: 06-53274658

  Download hier het fluitschema