• Zoals bij sommigen misschien wel bekend is dat het treurige nieuws dat bij Cor den Daas de vreselijke ziekte ALS geconstateerd is. Cor is jarenlang trainer geweest bij Heren 1, met promotie naar de 2e klasse als hoogtepunt, en heeft jarenlang bijgedragen aan de ontwikkeling van onze jeugdopleiding en jeugdtrainers. Mede hierdoor heeft hij bijgedragen aan de mooie ontwikkeling die onze vereniging doormaakt.

  Om Cor en zijn familie een hart onder de riem te steken en steun te betuigen organiseren wij op zaterdag 17 juni een benefietdag om geld op te halen voor Stichting ALS Nederland. Op deze dag organiseren wij een onderling toernooi voor de gehele jeugd en speelt het huidige heren 1 elftal een wedstrijd tegen het kampioensteam van Cor uit 2017. Alles zal in teken staan om geld op te halen voor het goede doel. Wij hopen uiteraard zoveel mogelijk geld op te halen!

  Er is ons ten oren gekomen dat op deze dag er veel jeugdteams een toernooi spelen bij verschillende verenigingen en daardoor niet mee kunnen doen met het onderling toernooi. Wij hopen toch dat er voldoende teams aanwezig zullen zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn tijden het onderling toernooi, dan zijn er nog altijd voldoende andere mogelijkheden om geld te doneren. De hele dag hebben wij activiteiten en zullen er meerdere donatiepunten zijn.

  WAT IS ALS?

  ALS is een dodelijke ziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen. Na de eerste symptomen leven ALS-patiënten gemiddeld nog 3 tot 5 jaar. De oplossing voor deze ziekte ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten maar om dat te onderzoeken is er geld nodig. Wij willen een stukje van deze oplossing zijn en organiseren mede daarom deze actie. Meer informatie over ALS is te vinden op https://www.als.nl/ .

  PROGRAMMA

  Voor deze dag hebben wij onderstaand programma in elkaar gezet om aandacht te krijgen voor ALS en zoveel mogelijk geld te kunnen ophalen:

  10.00 – 12.00 | 4x4 toernooi jeugd

  Cor heeft jarenlang energie gestoken in de ontwikkeling van de jeugdtrainers binnen onze vereniging. Veel trainers hebben onder toezicht van Cor een trainersdiploma gehaald. Wij willen alle jeugdtrainers dan ook de kans geven om iets terug te doen voor Cor.

  Wij organiseren een onderling 4x4 toernooi voor de gehele jeugd. Wij maken hierbij een onderverdeling in onderbouw en bovenbouw. Alle jeugdtrainers kunnen een team inschrijven van maximaal 5 spelers. Hierbij zijn zij vrij om een teamnaam en tenue te verzinnen. Het is de bedoeling dat het team aan de slag gaat met sponsors zoeken. Zij proberen dus zoveel mogelijk geld op te halen voor Cor & Stichting ALS Nederland. Het team dat het meeste sponsorgeld heeft opgehaald winnen 6 Businesskaarten voor een wedstrijd van Sparta in het seizoen ’23-’24. Inschrijven kan via benefietdagcor@gmail.com.

  Dit toernooi is tevens toegankelijk voor jeugdteams buiten CVV Berkel!

  13.00 – 14.30| Wedstrijd Berkel H1 Kampioensteam 2017 vs Huidig Berkel H1

  Om 13.00 uur starten we met een onderlinge wedstrijd tussen het kampioensteam van 2017 en het huidige 1e elftal. Tijdens de wedstrijd zullen er mensen met collectebussen rondlopen zodat mensen kunnen doneren. Een DJ zal op het balkon rustige achtergrond muziek spelen.

  15.00 – 17.00 | Borrel

  Na afloop van de wedstrijd gaan we met alle aanwezigen borrelen. Onze DJ zal voor de muzikale entertainment zorgen en serveren wij een warme bittergarnituur. Hier zullen wij tevens het opgehaalde bedrag bekend maken. Het bedrag zal worden gedoneerd aan Stichting ALS Nederland, waarvan een deel zal gaan naar Cor en zijn familie.

  VRIJWILLIGERS

  Voor deze dag zoeken wij een hoop vrijwilligers. Wij zoeken voor deze dag mensen voor de volgende functies:

  • Donateurs!!!
  • Barpersoneel
  • Keukenpersoneel
  • Gastheer/Gastvrouw bij ingang sportpark
  • Lopen met collectebussen en QR codes
  • Rondlopen van bittergarnituur
  • Helpen organiseren 4x4 toernooi
  • Scheidsrechters / spelbegeleiders 4x4 toernooi

  Wil je helpen op deze dag? Stuur dan een e-mail naar benefietdagcor@gmail.com

  HOE KAN JE DONEREN?

  Op de dag zelf hebben wij verschillende manieren en plekken waar je kan doneren. Zo lopen er mensen rond met collectebussen en hebben wij QR-codes hangen die gescand kunnen worden.

  Wil je al eerder doneren? Dat kan via het volgende rekeningnummer:

  NL65 BUNQ 2088 1973 38 t.a.v. W.N. van der Breggen.

  Het opgehaalde bedrag maken wij later over naar Stichting ALS Nederland.

  Wij hopen op een prachtige dag voor Cor en zijn naasten waarbij we met zijn alle zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor deze verschrikkelijke rotziekte.

  De organisatie