• Vrouwen 3 blijft steken op een gelijkspel.

  Vandaag was het dan zover, na de oefen en bekerwedstrijden begon dan eindelijk de competitie voor onze nieuwe vrouwen 3 en wel met een echte derby want onze kanjers van Vr3 reisde per scooter en fiets af naar Bergschenhoek voor de kraker tegen BVCB.

  Een gemotiveerd Berkel ,dat na diverse trainingen/wedstrijden, en nuttige gesprekken met trainer/coach John van Dolder stond te popellen om te mogen beginnen, begon dan ook vol overtuiging iets na 12.00 uur aan ' de kraker ' .

  Berkel maakt stappen en dat is duidelijk te zien want de opbouw vanaf de keepster werpt zijn vruchten af waarbij de centrale verdedigers prima worden ingespeeld en anderzijds ook de backs prima inspeelbaar zijn en de middelveldsters ook vrij gemakkelijk de bal kunnen ontvangen.

  Ondanks alle goede bedoelingen was de ruststand 0-0 want diverse kansen werden niet benut.
  In de rust moest men dus de puntjes op de I zetten voor een goed resultaat in het vervolg van de wedstrijd en dat leek goed te komen.

  In de tweede helft scoorde eerst Hester van Loon met een mooi afstandsschot over de keepster en vervolgens was het Sophie van Waas die met een goede actie vanaf rechts de bal netjes binnen schoot en daarmee de wedstrijd leek te beslissen.

  Met nog 20 minuten te gaan en goede controle leek er ook geen vuiltje aan de lucht en waren de drie punten binnen handbereik.
  Uit de kluts viel toch de 2-1 en 5 minuten voor tijd scoorde de thuisclub de onverdiende 2-2.

  Conclusie na afloop was dan ook dat Berkel teleurgesteld was over het resultaat maar niet over het spel en daar absoluut op voort kan borduren in het vervolg van de competitie.

  Komende zaterdag speelt Vr3 om 13.40 thuis tegen DSVP Vr2 dus kunnen jullie zelf zien wat voor stappen dit team maakt.