• Een heuse topper op sportpark Het Hoge Land tussen nummer twee VVOR en nummer vier Berkel, de jonge talenten die het zo goed doen in hun debuutjaar bij de vrouwen.

Iets na 13.00 uur de aftrap onder leiding van de goed fluitende van der Hoeven waarbij Berkel na een op en neergaand begin snel het initiatief nam en veel op de helft van de tegenstander te vinden was.
    Goed voetbal in combinatie met leuke acties en goed veldspel resulteerde na een kleine 10 minuten in de verdiende voorsprong ,een prima voorzet van Hester werd op schitterende wijze afgerond door Rosalie die zo dé trots uit Lansingerland op voorsprong bracht.

Niet veel later had Berkel de kans om de score te vergroten maar een schitterend schot van Hester kon de VVOR keepster ternauwernood over tikken.

Berkel bleef veelvuldig actief op de helft van de tegenstander en had,ondanks dat het spel heen en weer golfde, de meeste aanspraak op een goed resultaat.

Kansen waren er om het duel te beslissen maar gingen er helaas niet in ,zo ging een prima genomen vrije trap van Donna helaas net over.

Tien minuten voor rust kwam VVOR op gelijke hoogte,een schot van afstand verdween in het Berkel doel en dat was wel even een domper.

Berkel even van slag en de gasten namen het voortouw en dat resulteerde ook in wat kansjes maar Berkel hield stand waardoor dus beide teams gingen rusten met een 1-1 tussenstand.

Na de break was Berkel het even helemaal kwijt, VVOR nam het initiatief over en was feller in de duels en op jacht naar meer.
    De gasten kwamen in de 58e minuut op een 1-2 voorsprong en hoewel de thuisclub hierna kansen kreeg op de gelijkmaker via o.a. Esmee was het VVOR dat in de 65e minuut wist te scoren en zo dus de 1-3 noteerde.

Berkel gaf zich niet gewonnen, bleef het met alle inzet en passie proberen en creëerde ook menig kans om de spanning terug te brengen en was het laatste kwartier weer de betere ploeg.
    Esmee had geen geluk en een schot van Hester ging ook rakelings langs.

De beloning bleef uit en dus stond de equipe van John en Patrick na afloop met lege handen.

Alles gegeven als team waarbij we ook nog een debutant hadden want na rust kwam Evy Westerbroek uit de MO17-1 binnen de lijnen en speelde een verdienstelijke 45 minuten en van haar gaan we ongetwijfeld meer horen.

Berkel blijft meedoen in de grote middenmoot en VVOR is de nieuwe koploper in de 4e klasse.