• Rond 11 uur vertrok het hele gezelschap met de touringcar van Cor Labots naar het verre Friesland voor de wedstrijd tegen Stiens.
    De reis verliep voorspoedig, mooi om 13.30 uur ter plekke en na een prima warming-up begon iets na 15.00 uur de wedstrijd.
    Twee teams die beide het beste naar boven wilden halen en Berkel zeker niet onderdeed voor de tegenstander en het zo een wedstrijd was met kansen over en weer waarbij de beide keepsters diverse keren schitterend hun rol vertolkten.

Gescoord werd en dan ook niet in de 1e helft waardoor we dus met 0-0 gingen rusten.

In de 2e helft was het de thuisclub die na een kleine 20 minuten op voorsprong kwam en deze niet veel later kon verdubbelen.
    Berkel bleef het proberen, streed als team voor alles maar kwam helaas net te kort al waren er absoluut kansen die meer verdiend hadden.

Een jammerlijk verlies dus maar goed er zijn nog meer wedstrijden en dan gaat het team wederom voor het best mogelijke resultaat, eerst volgende wedstrijd thuis tegen DSS op 29 februari.

Door alle andere uitslagen blijft het trouwens ongekend spannend in de hoofdklasse A en kunnen er nog tien ploegen kampioen worden.