• Voor veel leden is Glenn van Leeuwen (een jonge God van 24 jaar) een bekende. Sinds 2018 is hij met veel plezier de verzorger van de vrouwenselectie. Dit seizoen gaat Glenn het sportspreekuur voor al onze leden verzorgen. Dit doet hij namens Fysiotherapie Lansingerland. Heb je een blessure opgelopen en wil je ernaar laten kijken? Glenn is our man!

  Wanneer
  Het sportspreekuur is elke dinsdag van 18:15 uur - 19:15 uur in de verzorgingskamer van de heren.

  Aanmelden verplicht
  Vanwege de corona-richtlijnen kun je alleen komen volgens afspraak. Een afspraak maak je door een e-mail te sturen naar sportspreekuurcvv@gmail.com. Glenn stuurt je dan een e-mail terug met de datum en tijd.

  Belangrijk om te weten

  1. Bij corona gerelateerde klachten kom je niet naar de club, dus ook niet naar het sportspreekuur.
  2. Je kunt alleen komen als je een afspraak hebt gemaakt. Voor een afspraak stuur je Glenn een e-mail via sportspreekuurcvv@gmail.com
  3. Vanwege de corona-maatregelen heeft Glenn maar een beperkt aantal afspraken per spreekuur. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Too late = too sorry.
  4. Je mag samen met een ouder/verzorger komen, zolang we 1,5 meter van elkaar kunnen blijven.
  5. Verplicht: een handdoek om op de behandelbank neer te leggen.
  6. Er wordt niet behandeld, er wordt alleen fysiotherapeutisch onderzoek verricht.

  Vragen?
  Twijfel je over klachten? Wil je liever een afspraak in de praktijk maken? Bel dan naar 010-5112778 of maak een afspraak via sportspreekuurcvv@gmail.com.