• Cor den Daas heeft aan het bestuur kenbaar gemaakt dat hij na acht jaar CVV Berkel heeft besloten om eind van dit seizoen Berkel te verlaten. Graag willen wij dit via de website bekend maken aan onze leden. Als bestuur zijn wij Cor erg dankbaar voor zijn inzet de afgelopen acht jaar en kijken wij tevreden terug op wat wij hebben bereikt met elkaar.

    Cor den Daas: 'Dankbaar ben ik dat ik de afgelopen acht jaren een bijdrage heb mogen leveren aan de ontwikkeling van CVV Berkel. Als hoofdtrainer heb ik het niveau van de seniorenselectie zien groeien en hebben we de stap naar de 2e klasse kunnen maken.

    Na vijf jaar hebben we gekozen om ‘het verschil’ te gaan maken bij de jeugd. Bouwen aan structuur voor de opleiding en het begeleiden van het technisch kader. Als ik over de velden kijk ben ik trots op de ontwikkeling die we hebben gemaakt. De kwaliteit is enorm toegenomen. Ik wil iedereen waarmee ik de afgelopen 8 jaren heb mogen samenwerken enorm bedanken. Ik wens dat Berkel de ingeslagen weg voortzet zodat het plezier in dat mooie spelletje alleen nog maar groter wordt.'