• CVV Berkel is de gezelligste sportclub van Lansingerland en dat willen we graag zo houden! Daarom is het belangrijk dat we ons allemaal aan de Corona regels houden. Voor alle duidelijkheid geven wij hierbij een overzicht van de belangrijkste richtlijnen (let op de aanvullingen die ingaan per 15 september 2020):

  • Vermijd drukte, houd vanaf 18 jaar 1,5m afstand behalve tijdens het sporten (dus ook tijdens rustmomenten, op de bank en wees voorzichtig bij het vieren van doelpunten).
  • Heb je klachten, blijf thuis en laat je testen. Kom je uit een ‘oranje gebied’ blijf dan 10 dagen thuis (behalve kinderen van 4 t/m 12 jaar).
  • Vermijd geforceerd stemgebruik zoals juichen, schreeuwen en zingen.
  • Houd je aan de aanwijzingen en looproutes zoals aangegeven op het sportcomplex.
  • Maak zo min mogelijk gebruik van de kleedkamers, kleed je bij voorkeur thuis al om en blijf na de wedstrijd niet hangen in kleedkamer. (zie tevens aanvulling 15-09)
  • In de kantine kunnen aanvullende maatregelen gelden, zoals registratie en gezondheidsverificatie, die uiteraard ook nageleefd dienen te worden. (zie tevens aanvulling 15-09)
  • In de commissiekamer is 1 bezoeker per keer toegestaan en het is niet de bedoeling daar te blijven zitten
  • In je enthousiasme kan het zijn dat je je niet aan de regels houdt. Dat kan gebeuren en reageer respectvol als iemand je erop wijst.
  • Volg altijd de instructies van de organisatie of handhavers, zodat we allemaal veilig blijven én voorkomen dat we boetes krijgen of zelfs moeten sluiten.

  Aanvullingen per 15 september 2020:

  1. Voor de teams tot en met O12 zijn helaas geen kleedkamers beschikbaar, omkleden en douchen gebeurt dus thuis.
  2. Voor bezoekende jeugdteams zijn alleen nog de coaches en rijdende ouders welkom, met een max van 5 volwassenen per team. Na afloop van de wedstrijd verzoeken wij de bezoekers om het complex te verlaten om ruimte te maken voor andere bezoekers.
  3. Wanneer wij een andere club bezoeken nemen we onze verantwoordelijkheid en doen wij dat ook met alleen de coaches en rijdende ouders (volgens rijschema), tenzij de regels van de bezoekende club strikter zijn.
  4. Bij thuiswedstrijden van jeugdteams zijn maximaal 2 toeschouwers per spelend lid welkom.

  Voor de kantine geldt dat we sinds de aanscherping van de richtlijnen, volledig moeten voldoen aan de Horeca regels, dus reserveren, registreren, gezondheidscheck en placeren. Dit is op dit moment bij ons op de drukke momenten niet mogelijk, waardoor de kantine tot 11.30 ‘s ochtends alleen geopend zal zijn als afgiftepunt. Na 11.30 wordt gewerkt met vaste plaatsen, op anderhalve meter afstand en vol is vol.

  De richtlijnen kunnen wijzigen, bijvoorbeeld door nieuwe regels of ervaringen. Hou daarom de website in de gaten.

  Volgens de huidige richtlijnen zijn op ons sportcomplex maximaal 250 gasten toegestaan. Voorwaarde is dat iedereen op het complex, in de kantine en langs de lijn 1,5 meter afstand houdt. Hiertoe vragen we bezoekende teams om het aantal bezoekers te beperken tot degenen die nodig zijn voor het vervoer. Let op dat we bij slecht weer niet iedereen kunnen toelaten in de kantine. En houd er rekening mee dat we u kunnen verzoeken om het complex te verlaten wanneer het te druk wordt.

  CVV Berkel volgt hiermee de regionale noodverordeningen en het protocol “Verantwoord sporten” van het NOC*NSF: https://nocnsf.nl/sportprotocol

  Meer gedetailleerde richtlijnen vanuit de KNVB, bijvoorbeeld over afstand rond de dug out of het verplaatsen van wedstrijden, staan op de website van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

  Als we ons hieraan houden, onze eigen verantwoordelijkheid nemen en respectvol omgaan met anderen, kunnen we samen genieten van de mooiste sport ter wereld bij de gezelligste club van Lansingerland.

  Vragen?
  Mail naar corona@cvvberkel.nl

   

  Bestuur CVV Berkel