• Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. CVV Berkel doet mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het verbeteren van de faciliteiten in ons clubhuis.

   

  Hoe werkt het?
  Een lot kost € 3,- waarvan 80% (= € 2,40) direct naar onze clubkas gaat! Verkoop jouw loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen via jouw persoonlijke verkooppagina.

  Je ontvangt morgen een mailbericht met daarin een link naar jouw persoonlijke verkooppagina. Vanaf die pagina kom je bij je eigen persoonlijke QR-code waarmee je langs de deuren kan. Via die QR-code kan iedereen op een gemakkelijke manier jouw persoonlijke verkooppagina openen.

  Via jouw persoonlijke verkooppagina deel je de actie ook gemakkelijk via WhatsApp en social media met je familie en vrienden. Zo wordt jouw bereik nog veel groter!

  Heb je geen mail ontvangen?
  CVV Berkel gebruikt het mailadres dat bekend is binnen de ledenadministratie. Heb je geen mailbericht ontvangen? Check dan jouw spamfilter en stuur een mailbericht met het juiste mailadres naar clubactie@cvvberkel.nl.

  Ons doel
  Dit jaar halen we geld op voor het verbeteren van de faciliteiten in ons clubhuis. Zodat ons clubhuis het warme thuis blijft dat het al 61 jaar voor zo velen is. We bieden een veilige haven voor onze voetballers, onze tegenstanders en iedereen daaromheen. Vertel dit doel als je loten verkoopt. Dit creëert draagvlak onder kopers!

  Kopers maken kans op mooie prijzen Door loten te kopen steunt een koper direct onze mooie club. Maar daar blijft het niet bij, want een koper maakt kans op ontzettend leuke prijzen. Wat dacht je van de hoofdprijs van € 100.000,-? Of twee jaar zorgeloos rijden in een Skoda Kamiq? Of wordt jouw koper de gelukkige winnaar van een gloednieuwe keuken ter waarde van € 10.000,-? En zo zijn er nog veel meer toffe prijzen te winnen. Ook dit jaar is er een winkans van 1 op 10.

  Ga voor meer informatie over het prijzenpakket naar: clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag

  Win zelf ook gave prijzen!
  Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Dit kun je winnen:

  • Bij 25 of meer verkochte loten win je de Grote Clubactie Medaille!
  • Bij 40 verkochte loten heb je altijd prijs via de Kids-verkoopwedstrijd en maak je zelfs kans op een PlayStation 5!
  • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op coole extra prijzen.
  • CVV Berkel komt zelf ook met toffe extra winacties voor jou en jouw team! Daarover hoor je in de komende weken meer.

  Ga voor meer informatie over alle winacties naar: clubactie.nl/winacties

  Tip!
  Log in en ontdek jouw pagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter en de stand in jouw team en club. Hier verdien je bagdes en kun je meedoen met extra winacties!

  Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Laat ons ‘Trots op Berkel’ zijn!

  Met vriendelijke groeten,

  De Sponsorcommissie