• Het was even wachten op het ' groene licht ' maar eindelijk mocht er op 15 januari weer getraind worden en daar was de vrouwenselectie enorm blij mee.Johan van Aalst had al een veld gereserveerd om twéé uur te kunnen trainen en daar maakte ruim 16 speelsters en hoofdtrainster Sanne Dekkers maar wat graag gebruik van.

    Om 11.30 uur begon de training en er was een mooi parcours uitgezet om 2022 zo op een ludieke en energieke manier te beginnen. Veel pass- en trapoefeningen, werken aan de conditie van zowel arm als beenspieren, partijtjes 4x4 of 6x6 met kleine doeltjes. Alles kwam voorbij in deze training met allerlei professionele attributen om niets aan het toeval over te laten en ervoor te zorgen dat de éérste training zo optimaal mogelijk was.

    Je kon veel blije gezichten en enthousiasme zien bij de speelsters en trainster die duidelijk genoten van het eindelijk weer lekker kunnen trainen. De favoriete muziek schalde uit de speaker en maakte een lekkere training compleet. Sanne hulp had van Ton van der Vorm en Johan van Aalst die hun beste beentje voortzette om op tijd alle oefeningen klaar te zetten zodat er non-stop getraind kond worden. Na afloop ging dan iedereen ook moe en zeer voldaan naar de kleedkamer en kijk. Voetballen is toch het leukste wat er is en de speelsters en trainers kijken uit naar de volgende training.

    Zaterdag 22 en 29 januari: oefenwedstrijden
    Zaterdag 22 januari spelen de vrouwen onderling tegen elkaar. Mochten de coronamaatregelen verruimen, dan spelen Vrouwen 1 en 2 een oefenwedstrijd op zaterdag 29 januari bij onze mooie club. Vrouwen 1 speelt tegen Zuidland en Vrouwen 2 tegen NSVV. De speelsters kijken uit om eindelijk weer een ‘echte’ wedstrijd te spelen.

    Zoals gezegd: de kop is eraf en dé trots uit Lansingerland wil hier maar wat graag een vervolg aan geven. We houden je op de hoogte en zien je weer graag op en rond de velden.