• DSVP schoot uit de startblokken, zette vol druk en binnen 2 minuten scoorde DSVP de openingstreffer. Even werd gevreesd voor een afstraffing maar Berkel herpakte zich prima en had de zaakjes verdedigend goed op orde. Aanvallend kon het niet echt een vuist maken waardoor kansen aan beide kanten uitbleven. Helaas moest Berkel in de 1e helft al 3x wisselen vanwege blessures. Gelukkig kwamen Evy en Donna in de rust de kleedkamer binnen lopen om ons te helpen. Helemaal top!!!

    Door de vele wisselingen was de samenhang bij Berkel een beetje verdwenen waardoor DSVP geregeld kansen kreeg. Maar keepster Iris bleek een sta in de weg. Met een aantal fabelachtige reddingen hield zij Berkel op de been. Toch kon ook zij niet voorkomen dat DSVP nog een keer scoorde waardoor de verdiende 2-0 eindstand op het scorebord kwam. Vlak daarvoor kreeg Berkel nog wel een levensgrote kans op de 1-1 maar dit had niet echt verdiend geweest.

    Al met al een leerzame wedstrijd waarin bleek dat DSVP duidelijk verder was maar waarin ook bleek dat er nog veel rek in CVV Berkel VR2 zit.

    Opstelling: Iris, Daniëla, Whitney, Julia (46. Donna), Joëlle, Naomi (25. Esther), Liza (35. Hester), Maureen, Esmee (40. Femke), Brenda (46. Evy), Madelief