• Beste leden van CVV Berkel,

  Op dit moment gaan we als vereniging en samenleving door roerige tijden. Afgelopen dinsdag heeft het kabinet tot vreugde van velen het sporten in gereguleerde vorm weer toegestaan. Als bestuur zijn wij ontzettend blij dat we langzaam aan kunnen gaan genieten van het door ons allemaal geliefde spel, maar we moeten dit goed voorbereiden.

  De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om tot een passend programma te komen om straks veilig te kunnen voetballen. We hebben contact met andere sportverenigingen in de buurt en voeren gesprekken met de gemeente. We vinden het belangrijk om met de sportverenigingen in Lansingerland dezelfde lijn te trekken om misverstanden te voorkomen. Er staan op dit moment nog een aantal vragen open bij de gemeente die te maken hebben met de veiligheid voor onze leden. We verwachten aanstaande dinsdag antwoord te krijgen op deze vragen. Pas als de veiligheid voor alle leden (en ouders) is gegarandeerd kunnen we verder en gaan we werken aan een trainingsschema en omgangsregels. Deze zal op de site worden gepubliceerd.

  Via de link kun je het protocol van NOC NSF lezen: https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten.pdf

  We zijn als bestuur ons er echt van bewust dat iedereen weer heel graag wil gaan sporten. Liever beginnen we iets later en doen we het goed dan dat we straks weer moeten stoppen omdat de afspraken onduidelijk waren. We vragen je daarom begrip te hebben en nog een klein beetje geduld. Zodra we je van meer informatie kunnen voorzien zullen we dat zeker doen.

  Tot slot wens ik jou en jouw naasten alle goeds en gezondheid toe in deze gekke tijden! Hou vol, wees lief voor elkaar, maar bovenal PAS GOED OP ELKAAR!

  Namens bestuur CVV Berkel

  Boris Wezenberg
  Voorzitter