• Het komt niet vaak voor dat een lid al 50 jaar lid is van CVV Berkel, maar dit jaar is dat wel het geval. Als klein ventje kwam Fred Hoek aan de poort van CVV Berkel om zich te melden voor zijn eerste voetbaltraining. Fred heeft een imposante voetbalcarri√®re doorlopen bij onze mooie club bij vele elftallen en in de laatste jaren vaak in het veteranenelftal. Het is niet veel voetballers gegeven om zo lang bij een club te kunnen voetballen.

    Natuurlijk kunnen we dit mooie jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wordt op 23 oktober gevierd dat Fred dan 50 jaar lid is. Dat doen we tijden de wedstrijd van de Berkel-veteranen tegen de veteranen van Excelsior-M. De wedstrijd start om 14.30 uur.

    Vier mee met Fred
    De huidige veteranen en Fred zouden het geweldig vinden als er op 23 oktober veel voetballers aanwezig zijn waarmee Fred heeft samengespeeld en de velden onveilig hebben gemaakt. Om het feestje alvast te vieren staan onderaan deze pagina een paar leuke foto's van Fred en de teams waarin hij heeft gespeeld.

    Het wordt een leuke en gezellige middag op 23 oktober. Hou de site en Facebook in de gaten.