• Foreholte-CVV Berkel VR2, rust- en eindstand 0-0.

    Anders dan de eindstand doet vermoeden maakten Foreholte en Berkel er onder leiding van een prima scheidsrechter heerlijk gevecht van. Foreholte was nog zonder puntverlies (doelsaldo 14-0) en probeerde direct de wedstrijd naar zich toe te trekken maar dat liet een fel van zich afbijtend Berkel niet toe. De eerste helft was in balans zonder al te veel kansen.

    Het begin van de 2e helft was duidelijk voor Berkel. Het kreeg uit een paar mooie aanvallen een paar kansen, die door de verdediging van Foreholte maar net verdedigd konden worden. Daarna was de wedstrijd weer in balans tot 10 minuten voor tijd. Foreholte zette aan voor een slotoffensief en kreeg ook wat kansen maar Berkel bleef met soms wat kunst- en vliegwerk overeind.

    Al met al een terechte uitslag en weer een puike teamprestatie. En dat is best knap voor een team, dat elke week in een andere samenstelling speelt!!!

    Opstelling: Laura, Jaimy, Whitney, Donna, Daniëlle, Saskia (75. Joëlle), Iris, Liza (60. Naomi), Brenda, Milou (60. Madelief), Tara.