• Zaterdag mocht vrouwen 1 op de lange trip,de reis ging naar Doetinchem, en met trouwe chauffeur Cor Labots weet je dan dat dat helemaal goedkomt.

  Aangekomen in het prachtige Doetinchem was het even de benen strekken en na een goede warming-up op veld 5/6 kon er iets na 15.00 uur beginnen worden met de wedstrijd op veld1.

  Berkel veel in de aanval metname in het eerste gedeelte van de wedstrijd maar doelpunten bleven lang uit tegen een erg fysiek en soms schoppende thuisclub.

  Toch was het vlak voor rust Berkel dat de score opende, het was in de 44e minuut Alyssa Daal die de ban brak en de 0-1 noteerde .

  In de 2e helft kansen om de wedstrijd definitief te beslissen door meer doelpunten te scoren maar Berkel hield het onnodig spannend.

  Met een sterk ingevallen Peta Houting en later Esmee van der Burg kreeg Berkel diverse kansen uit mooi opgezette aanvallen maar de bal wilde er verder niet in.

  Aan de andere kant hield Celine Lindhoudt haar doel schoon en dus behaalde Berkel zo een welliswaar nipte maar tevens heerlijke overwinning in Doetinchem.

  De terugreis was dus een genot en de lange dag zeker weer de moeite waard.

  Komende zaterdag speelt het team voor de beker thuis tegen Wartburgia en de aftrap is dan 14.30 uur