• Beste leden van CVV,

  Zoals iedereen bekend is het weer mogelijk om onder voorwaarden weer te gaan trainen. Uiteraard zijn we hier als vereniging ontzettend blij mee. Het is ontzettend fijn dat de kinderen weer kunnnen genieten van het mooie spel voetbal. Het bestuur, de technische commissie en accommodatie beheerders werken hard om alles goed in te plannen, zodat de veiligheid voor iedereen is gewaarborgd. Ook hebben we hier intensief contact en een goede samenwerking met alle andere gebruikers op op het Hoge Land.

  Zoals het er nu naar uit ziet zijn wij in staat om 11 mei te starten met de trainingen. We weten dat iedereen heel graag snel weer wil trainen, maar we zijn van mening dat we beter iets meer tijd nemen voor de voorbereiding dan dat we verkeerde en overhaaste beslissingen nemen. Over het nieuwe trainingsschema en de omstandigheden waaronder er getraind kan worden krijg je later meer informatie.

  Voor trainers, leiders, ouders en spelers een speciaal e-mail adres aangemaakt waar je met je vragen terecht kunt. Dit e-mail adres is: trainerhelpdesk@cvvberkel.nl Deze mailbox wordt door meerdere mensen uitgelezen, zodat we snel antwoord kunnen geven.

  Rest mij namens het bestuur nogmaals jullie allemaal alle goeds toe te wensen voor jullie en jullie dierbaren. En blijf goed voor elkaar zorgen en op elkaar letten!

  Namens het bestuur CVV Berkel

  Boris Wezenberg
  Voorzitter