•  

   

   

   

  Kees Olieman (1 mei 1938 - 2 juni 2020)

   

  Gisteren bereikte ons het droevige nieuws dat ons erelid Dhr. C Olieman (Kees) is overleden. Als vereniging zijn wij aangeslagen door verdriet en zijn wij in gedachten bij de familie en nabestaanden.

  Jarenlang was “meneer Olieman” ons visitekaartje op de vereniging en naar de andere verenigingen toe. Alle uitwedstrijden van Heren 1 vertegenwoordigde hij de vereniging. Uiteraard uitgezonderd de laatste thuiswedstrijd van dames 1 want dan vertegenwoordigde Kees ons bij de bezoekende club. Kees werd steevast 'meneer Olieman' genoemd, ook door mij, waarop hij altijd antwoorde: “Meneer Wezenberg, noemt u mij alstublieft gewoon Kees!”. Dit deed hij bij iedereen en dat maakt hem zo’n mooi mens. Iedereen in de wereld is gelijk en behandelen we gelijk! In deze voor iedereen rare tijden zou menigeen een voorbeeld aan mogen nemen.

  Als vereniging zijn we trots dat we Kees in 2011 hebben mogen benoemen tot erelid. Deze titel heeft Kees altijd met trots gedragen. Tot het laatst toe was hij betrokken bij zijn “Berkel”. Iedere zaterdag werd er vanuit Schiebroek geïnformeerd naar de uitslagen. Het was ontzettend fijn dat hij de laatste thuiswedstrijden nog is komen kijken en hij genoot dan zichtbaar van zijn club.

  Als vereniging verliezen wij een mooi mens. Zijn vriendelijkheid, bescheidenheid maar bovenal zijn liefde voor onze club en onze leden gaan wij missen! Wij wensen alle familie en naasten alle kracht toe dit onwerkelijke verlies te verwerken.

  Namens bestuur en alle leden van CVV Berkel,

  Boris Wezenberg
  Voorzitter