• Beste jeugdtrainer en/of jeugdleider,

  Het seizoen zit er helaas al weer bijna op. Tijd voor ons als materiaalcommissie om alle materialen te inventariseren en her te verdelen. Zodat begin volgend seizoen iedereen weer voorzien kan worden van alle benodigde materialen.

  Aangezien we dit seizoen langer door voetballen dan andere jaren, is de tijd voor ons als materiaalcommissie korter dan andere jaren om alle materialen voor de start van het volgende seizoen gereed te maken. U kunt ons helpen door ervoor te zorgen dat op dinsdag 28 of woensdag 29 juni alle genoemde materialen ingeleverd worden.

  De materialen dienen ingeleverd te worden bij de ingang van kleedkamer 15 en 16. Op zowel 28 als 29 juni zijn wij van 19.30 uur tot 21.30 uur aanwezig om deze materialen in ontvangst te nemen. U kunt zelf bepalen op welke avond en welk tijdstip u dan langskomt.

  Als u echt niet in de gelegenheid bent om op één van deze avonden langs te komen, dan graag een mail sturen naar materialen@cvvberkel.nl. met de mededeling dat u verhinderd bent. Vermeld daarbij uw telefoonnummer, dan maken we een afspraak voor een ander inlevermoment.

  Leiders worden verzocht onderstaande materialen in te leveren:

  • De teamtas met alle shirts en het keepertenue (keepershirt, broek en sokken)
  • Alle gesponsorde trainingspakken, warmloopshirts en tassen behorend bij het team
  • Ballennet en alle wedstrijdballen
  • Waterzak, spons, bidons en aanvoerdersband

  Alle jeugdtrainers worden verzocht de sleutel(s) van de ballenkast(en) op deze avonden in te leveren. Zorg dat alle trainingsballen, hoedjes en hesjes in de ballenkasten liggen. Deze hoeven niet ingeleverd te worden. Komende weken gaan we de inhoud van de ballenkasten inventariseren, herverdelen, vervangen en bijbestellen waar nodig.

  Daarnaast moeten alle jeugdleiders en –trainers, die volgend seizoen niet meer actief zijn bij de jeugd van CVV Berkel, hun leiders/trainers kleding inleveren op genoemde avonden. D.w.z. coachjas, trainingspak (trainingsjack en/of trainingsbroek), T-shirt en/of windjack, allen met opdruk “CVV Berkel Jeugd”.Hier is immers voor getekend bij de uitreiking van deze kleding.

  De exacte datum voor de uitgifte van de materialen voor het nieuwe seizoen zal vermoedelijk in de 1e week na de schoolvakantie zijn. Tenzij eerder al een wedstrijd en/of training op het programma staat, dan maken we hiervoor eerder een afspraak. Neem bij vragen contact op met de coördinator binnen jouw klasse, of mail tegen die tijd naar materialen@cvvberkel.nl.

  Het wordt door ons zéér gewaardeerd als de materialen compleet, schoon en tijdig ingeleverd worden. Dit helpt ons de beschikbare materialen snel te kunnen inventariseren en beschikbaar te stellen voor de start van volgend seizoen. We rekenen op ieders medewerking!

  Namens de materiaalcommissie,

  Gerard Ouwehand, Mark Notenboom en Aad van den Berg