• Jeugdvoetbal  Word lid bij CVV Berkel

  Heeft u of uw kind interesse om bij ons te komen voetballen? Bij CVV Berkel is er een enthousiaste jeugdafdeling met veel activiteiten en een grote staf enthousiaste trainers. De jeugdafdeling van CVV Berkel werkt met een Hoofd Jeugdopleiding en er is extra voetbaltechnische en organisatorische aandacht voor de jeugd. De training vindt plaats onder leiding van goed gemotiveerde, enthousiaste trainers vanuit een technisch jeugdbeleidsplan. Ook de niet-selectieteams hebben een eigen trainer die worden begeleid door de hoofdtrainers. Zo gaan bij CVV Berkel plezier en prestaties hand in hand.

  De jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker bij CVV Berkel! Kinderen van 5 jaar kunnen al bij ons terrecht. De kinderen trainen op woensdag en spelen elke zaterdag onderlinge 4 tegen 4 wedstrijdjes. Afhankelijk van de leeftijd groei je door naar het team wat bij je past. Of je nu een selectiespeler bent of minder hoge ambities hebt, jongen of meisje, groot of klein.... er is altijd een team waarin je welkom bent en met plezier kunt voetballen. Want dat is waar het bij jeugdvoetbal om draait: plezier!

  Regelmatig vind er overleg plaats tussen trainers, begeleiders en de technische commissie. Er wordt beoordeeld of een speler boven of onder het niveau speelt en of de chemie binnen een team nog prettig is. Zonodig worden er aanpassingen gemaakt.

  Meiden jeugdafdeling
  Al meer dan 30 jaar heeft CVV Berkel een actieve voetbal meiden afdeling. CVV Berkel heeft de grootste meiden- en vrouwenvoetbalafdeling in Rijnmond, daarom zijn er voor vrijwel elke leeftijdklasse meerdere teams.

  Begeleiding leiders en trainers
  Binnen de jeugdafdeling van CVV Berkel worden trainers en teamleiders begeleid door de Hoofd Opleidingen, de naast de Technische Commissie functioneert. Het doel hiervan is om spelers beter te laten voetballen en plezier te hebben in het voetballen. Zo krijgen jeugdtrainers en begeleiders de mogelijkheid om KNVB-gecertificeerde opleidingen te volgen en zijn er ieder kwartaal thema-avonden.

   

 • Direct contact

  Jeugdcommissie
  jeugd@cvvberkel.nl

  Technische Commissie
  tc@cvvberkel.nl