• Jeugdvoetbal

  De jeugd heeft de toekomst en dat geldt zeker bij CVV Berkel! Kinderen van 5 jaar kunnen al bij ons terrecht. De kinderen trainen op woensdag en spelen elke zaterdag onderlinge 4 tegen 4 wedstrijdjes. Afhankelijk van de leeftijd groei je door naar het team wat bij je past. Of je nu een selectiespeler bent of minder hoge ambities hebt, jongen of meisje.... er is altijd een team waarin je welkom bent en met plezier kunt voetballen. Want dat is waar het bij jeugdvoetbal om draait: plezier!

  Regelmatig vind er overleg plaats tussen trainers, begeleiders en de technische commissie. Er wordt beoordeeld of een speler boven of onder zijn/haar niveau speelt en of de chemie binnen een team nog prettig is. Zonodig worden er aanpassingen gemaakt.

  Meiden jeugdafdeling
  Al meer dan 30 jaar heeft CVV Berkel een actieve voetbal meiden afdeling. CVV Berkel heeft de grootste meiden- en vrouwenvoetbalafdeling in Rijnmond, daarom is er voor vrijwel elke leeftijdklasse meerdere teams.

  Begeleiding leiders en trainers
  Binnen de jeugdafdeling van CVV Berkel worden trainers en teamleiders begeleid door de Hoofd Opleidingen, de naast de Technische Commissie functioneert. Het doel hiervan is om spelers beter te laten voetballen en plezier te hebben in het voetballen. Zo krijgen jeugdtrainers en begeleiders de mogelijkheid om KNVB-gecertificeerde opleidingen te volgen en zijn er ieder kwartaal thema-avonden.

   

 • Direct contact

  Jeugdcommissie
  jeugd@cvvberkel.nl

  Technische Commissie
  tc@cvvberkel.nl