• Onze club is op 9 maart 1961 opgericht, waarmee CVV Berkel op 9 maart van dit jaar exact 60 jaar bestond. Helaas was het niet mogelijk dit jubileum groots te vieren, vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Volgend jaar bestaan we 61 jaar. Aangezien we in 61 zijn opgericht, lijkt het ons een leuk idee het 61-jarig jubileum te vieren. Om voor ieder lid van de club – en iedereen die onze club een warm hart toedraagt – een jubileumactiviteit te organiseren, is gekozen voor een jubileumweekend. Dit jubileumweekend staat gepland voor donderdag 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) tot en met zaterdag 28 mei 2022. Voor jong en oud zullen diverse activiteiten georganiseerd gaan worden ter ere van dit jubileum. Noteer daarom deze data alvast in je agenda en houd deze dagen vrij.
   
  De jubileumcommissie (bestaande uit Rolf Gilhuys, Aad Bredius, Rein Buitenhuis, Angelina Bruijnzeel, Bertus Bredius, Nora de Veld, Peter de Ru, André v.d. Gaag, Jeroen Zwijnenburg en Mark Notenboom) is al druk bezig om een gevarieerd programma samen te stellen. Communicatie over dit programma – en welke activiteiten exact georganiseerd gaan worden op welke dag – zal spoedig volgen. Houd de website en facebook in de gaten. Mocht je meer informatie willen hebben over dit jubileum, neem contact op via jubileum@cvvberkel.nl of schiet even één van de leden van de jubileumcommissie aan. Ook als je wilt bijdragen aan de organisatie of ludieke ideeën hebt, dan houden we ons warm aanbevolen.
   
  Houd in ieder geval dit het laatste weekend in mei 2022 vrij in je agenda, zodat wij met z’n allen er een onvergetelijk 61-jarig jubileum van kunnen maken.
   
  Een blauw-gele groet vanuit de jubileumcommissie!