• Berkel is zeer verheugd te kunnen melden dat Kim de Bruin vanaf het komende seizoen(2024-2025) trainster is van de vrouwenafdeling. 

  De 25 jarige inwoonster van Alphen aan den Rijn is momenteel trainster van Ter Leede II in Sassenheim en heeft daarvoor o.a getraind bij Alphense Boys en Excelsior ( assistent in de eredivisie).
  Daarnaast geeft ze sinds 2020  training bij de KNVB JPN.

  Tijdens haar CIOS opleiding heeft ze het voetbaldiploma UEFA C YOUTH behaald en bij Ter Leede haar UEFA-B. 

  Kim, is werkzaam ibij een bedrijf dat containers verscheept met stoffen die hergebruikt worden voor nieuwe producten (denk aan plastic en papier). Zij is in haar vrije tijd graag met familie en vrienden en onderneemt het liefste diverse sportactiviteiten. 
  Er lekker op uit trekken is ook een favoriete bezigheid. 

  Met de stap naar Berkel maakt ze een logische en mooie stap vanuit haar ambitie als hoofdcoach binnen het vrouwenvoetbal. 

  Bij Berkel vindt ze binding met de visie van de club waar veel meiden spelen, er grote selecties zijn en hardwerken en plezier hebben hand in hand gaan.

  Haar doel is een steentje bij te dragen aan de professionalisering van de selecties. Samen met de staf en meiden wil zij een stevig fundament neerzetten waar talent op eigen niveau zich kan ontwikkelen. Bij voldoende uitdaging op tactisch en motorisch gebied en sociale bedding. 

  Kim kijkt uit naar de samenwerking en het beoogde succes.