• Ik ben Martijn van Rossum en toen mijn dochter op voetbal ging, vond ik het leuk om ook iets voor CVV Berkel te doen. Eerst als trainer, maar toen ik ze niets meer kon leren, als teamleider en coördinator en nu dus als jeugdvoorzitter. Het is een rare periode om te starten, maar geweldig om alle blije gezichten te zien nu er weer gevoetbald kan worden.

  We hopen natuurlijk allemaal dat er geen nieuwe uitbraak komt en we met z’n allen met veel plezier naar het voetbal kunnen gaan, op het veld en langs de lijn. Met een groot team van vrijwilligers proberen we alles klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen.

  Wel hebben we nog een aantal vacatures die ik graag kenbaar wil maken. Misschien zit er wel iets voor u of jou tussen.

  Jeugd coördinator. Als jeugd coördinator ondersteun je de teams en teamleiders, bijvoorbeeld bij het uitwisselen van spelers, verplaatsen van wedstrijden. Ook informeer je nieuwe leden over bijvoorbeeld proeftrainen en zorg je dat ze door de ledenadministratie worden ingeschreven. Daarnaast maak je onderdeel uit van de jeugdcommissie, die eens in de paar maanden bij elkaar komt. We zoeken nog jeugd coördinatoren voor de JO7/8, JO9 en JO16-19. Voor deze rol is het belangrijk dat je goed kunt communiceren. Je kunt je eigen tijd indelen.

  Scheidsrechter coördinator. Als scheidsrechter coördinator plan je de scheidsrechters op de wedstrijden. Daarnaast kun je zelf wedstrijden fluiten als je dat leuk vindt of jeugdscheidsrechters begeleiden die het vak nog moeten leren. We zoeken een scheidsrechter coördinator voor de teams van O11 t/m O13. Voor deze rol is het belangrijk dat je het leuk vindt om te plannen en goed kunt communiceren. Je kunt je eigen tijd indelen, maar het begeleiden van wedstrijden vindt uiteraard plaats op zaterdag.

  Scheidsrechters. Vind je het leuk om af en toe of structureel wedstrijden te fluiten, laat het vooral weten. Hoe meer mensen we in kunnen zetten, hoe minder druk dat geeft op de rest. Je kunt zelf aangeven naar welke leeftijd of team je voorkeur uit gaat. Ook als je het leuk vindt om jeugdscheidsrechters te begeleiden en ze het vak te leren, ben je van harte welkom.

  Organisator meidentoernooi. Na een jaar van afwezigheid, willen we eind van het komende seizoen weer een meidentoernooi organiseren. Met zoveel meidenteams zijn we dat als CVV Berkel wel aan onze stand verplicht. En we willen daar een leuk feestje van maken. Dus vind je het leuk om zo’n eenmalig evenement te organiseren, laat het weten!

  Mocht je interesse hebben? Stuur een mailtje naar jeugdvoorzitter@cvvberkel.nl

  Ik wens iedereen een fijne zomervakantie en hopelijk gezond en uitgerust weer te zien bij de start van het nieuwe seizoen.