• Op een regenachtig maar bijna windstil sportpark HHL werd er rond half 12 afgetrapt. Berkel probeerde snel druk te zetten en creëerde een licht overwicht. Het resulteerde echter nog niet in echt grote kansen maar Berkel kwam zelf ook amper in de problemen op één hachelijk moment na. Een corner van Quick Boys kon maar ternauwernood uit het doel gehouden worden. Tegenslag was er voor Esmee, die na een half uur geblesseerd uitviel. Een vrije trap van Joëlle vloog in de bovenhoek. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd door de prima leidende Richard van den Berg omdat de vrije trap indirect was. Vlak voor rust kwam Berkel toch op 1-0 door een foutje van de keepster, dat door Madelief werd afgestraft.

Na de rust kwam Berkel beter en beter in de wedstrijd. Er kwam meer beweging in het team, waardoor er ook meer kansen kwamen. Uit een corner kopte Liza de 2-0 binnen en vlak daarna tikte Peta de 3-0 binnen. Het slotakkoord was voor Liza, die uit een mooie aanval beheerst haar 2e doelpunt scoorde. Quick Boys bleef het wel proberen maar de verdediging stond over het algemeen goed en Laura stopte nog een paar gevaarlijke schoten van afstand. Al met al een verdiende overwinning en een puike teamprestatie.

Opstelling: Laura, Julia, Whitney, Lieke, Joëlle (80. Daniëlle), Peta, Naomi, Iris (80. Jaimy), Madelief (70. Milou), Liza, Esmee (30. Donna)