• Afgelopen dinsdag zijn er nieuwe maatregelen vanuit de overheid afgekondigd en zijn deze na het Tweede Kamerdebat aangepast. Om te voldoen aan deze nieuwe maatregelen heeft het bestuur besloten te gaan werken met 4 verschillende fasen.

  Fase 1
  Deze is geldig per 5 november 2021 en houdt het volgende in:

  • Bij de ingangen van onze kantines moeten personen van 18 jaar en ouder een geldige QR-code of testbewijs laten zien.
  • Zonder geldige QR-code of geldig testbewijs mag je geen gebruik maken van de overige faciliteiten zoals kleedkamers en toiletten.

  Wij doen een dringend beroep op alle aanvoerders van de teams hierop toe te zien. Wanneer fase 1 niet werkt, dit wordt op maandag geëvalueerd, gaat fase 2 in.

  Fase 2

  • Bij de ingang van het sportpark worden personen van 18 jaar en ouder gecontroleerd op een geldige QR-code of geldig testbewijs.
  • Bij een geldige QR-code of geldig testbewijs wordt een “festivalbandje” verstrekt en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het complex.
  • Ben je niet in het bezit van een festivalbandje, dan kan je geen gebruik maken van de faciliteiten en mag je alleen sporten

  Wanneer fase 2 niet werkt, dit wordt op de maandag geëvalueerd, gaat fase 3 in.

  Fase 3
  Deze is gelijk aan Fase 2, maar worden alle kleedkamers voor alle teams afgesloten.
  Er kan dan geen gebruik meer gemaakt worden van omkleedfaciliteit!

  Wanneer fase 3 niet werkt, dit wordt op de maandag geëvalueerd, gaat fase 4 in.

  Fase 4
  Op het complex wordt alleen nog maar gevoetbald of getraind.
  Kleedkamers en kantine zijn voor iedereen dicht.

  Wij zijn ons van bovenstaande bewust dat dit allemaal redelijk dwingend is.Wij doen echter een beroep op het gezond verstand. Houd je aan de basisregels en laten we er samen voor zorgen dat het voor iedereen beheersbaar blijft.

  Met vriendelijke groet,

  Namens Bestuur CVV Berkel
  Boris Wezenberg
  Voorzitter