• Vanuit het bestuur berichten wij dat Robert Verhoef per 1 januari 2022 als hoofd opleiding is aangesteld. Het bestuur is erg blij dat wij binnen onze eigen geledingen iemand hebben gevonden die deze rol wil invullen. Als bestuur zien wij bij Robert de capaciteiten voor het invullen van deze rol. Daarbij geholpen door het technisch kader van onze vereniging. Robert kijkt er erg naar uit om samen de opleiding van CVV een stap verder te brengen. 
   
  Kan jij iets over jezelf vertellen?
  Robert Verhoef, 39 jaar, getrouwd met Monique en 2 kids die voetballen in de onder13 en onder10. We zijn een echte voetbalfamilie want van jongs af aan zijn zowel Monique als ik verbonden aan CVV en met 2 voetballende kids gaat dit onverminderd door. In het dagelijks leven ben ik manager binnen de Nationale Politie.
   
  Wat is je band met CVV Berkel en waarom HO bij CVV Berkel? 
  Vanaf mijn 8e ben ik gestart met voetballen bij CVV. Helaas was ik genoodzaakt om op mijn 21e te stoppen waardoor ik al vroeg het trainersvak in rolde. Die trainersjaren liggen veelal bij CVV met 2 uitstapjes bij Excelsior Rotterdam en Spijkenisse. Toen de oudste is gestart met voetballen ben ik binnen CVV weer begonnen met training geven. Iets waar ik zeer veel plezier uithaal, maar ik zie tevens een mooie uitdaging om de opleiding van CVV met elkaar een stap verder te brengen. Mijn drijfveer is om iedere speler de beste versie van zichzelf te laten worden maar evenzo wil ik onze trainers/coaches deze uitdaging aan laten gaan. CVV heeft een hartstikke goede basis met veel jeugdspelers, enthousiast kader en goede faciliteiten.
   
  Hoe kijk jij aan tegen de rol van HO? 
  De rol van HO is in mijn ogen een spilfunctie als het gaat om te zorgen dat er uitvoering gegeven kan worden aan het voetbaltechnisch beleid. Een beleid wat bij CVV al is vastgesteld maar in mijn ogen verdere uitvoering vraagt. Dit vraagt verder versterken van het kader, trainers/coaches intensiever begeleiden en trachten met elkaar de voetbal opleiding meer vorm te geven; hoe trainen we, wat trainen we en hoe geven we iedere jeugdspeler daar het maximale aanbod in.
   
  Wat kunnen we van je verwachten de komende maanden? 
  Alhoewel ik de club ken, zijn er nog genoeg gezichten die ik minder goed ken. De komende periode wil ik vooral benutten om veel gesprekken te voeren met trainers/coaches, ouders en vrijwilligers betrokken bij de jeugd over wat zij goed vinden gaan, wat ze willen verbeteren en waar kansen liggen om verder te ontwikkelen. Dit moet ons een scherp beeld geven over de stappen die we als eerste kunnen zetten