• HET IS ZOVER: De nieuwe wedstrijdkleding wordt uitgedeeld vanaf 16 januari as.

  Na maanden van voorbereiding is het nu zo ver dat we de nieuwe kleding kunnen gaan uitdelen.

  Voor het zover is wordt deze eerst op 14 januari 2023 tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd.
  Daarna delen we de nieuwe kleding vanaf 16 januari volgens onderstaand schema uit vanuit twee locaties; bij C.V.V. Berkel en aan de Industrieweg 5 te 2651 BC Berkel en Rodenrijs.

  Voor eenieder zijn er twee mogelijkheden om de kleding te komen afhalen. Als je echt niet op de momenten kan komen zoals vermeld in onderstaand schema, neem dan contact met ons op via:  materialen@cvvberkel.nl. We hebben ieders medewerking nodig om alles te kunnen uitdelen, dus alleen als je echt niet in de gelegenheid bent om te komen, dan mailen.

   

  Alle leiders van een team ontvangen een voetbaltas met nieuwe wedstrijdshirts inclusief een volledig nieuw keeperstenue in bruikleen.

  Alle huidige spelers/speelsters ontvangen:

  -        √©√©nmalig een nieuw voetbalbroekje en een paar nieuwe voetbalkousen in eigendom

  -        een warmlooppak in bruikleen dat op zaterdag rondom de wedstrijd gedragen moet worden

  -        een sporttas in bruikleen

  Alle leiders en trainers (kader) krijgen in bruikleen geschikte kleding voor tijdens het geven van trainingen en voor op zaterdag bij de wedstrijden.

  De huidige kleding van kledingleverancier Kelme mag na 14 januari 2023 niet meer tijdens wedstrijden en verenigingsactiviteiten worden gedragen. Wel mogen spelers/speelsters de kleding nog dragen tijdens de trainingen, tenzij er voor je team ook nog aparte kleding voor de training wordt gesponsord. Trainers en leiders worden geacht de nieuwe kleding te dragen.

  De verstrekte oude kleding van Kelme hoeft niet te worden ingeleverd.

  De voetbaltas met wedstrijdshirts moet wel worden ingeleverd. De huidige voetbaltas met daarin wedstrijdshirts, volledig keeperstenue en ook de aanvoerdersband moet worden omgeruild voor de tas met nieuwe wedstrijdshirts. De nieuwe tassen met wedstrijdshirts moeten worden omgeruild/ opgehaald voor de jeugdteams door de/een leider van het team en voor de seniorenteams en zaalteams door de aanvoerder van het team.

  Voor vragen:

  materialen@cvvberkel.nl