• Vorig jaar is een oude traditie in ere hersteld: oliebollen bakken voor onze mooie club. Ook dit jaar kunt u de lekkerste oliebollen bestellen bij CVV Berkel. Bestelt u de oliebollen weer bij CVV Berkel, dan bent u verzekerd van heerlijke oliebollen en u steunt onze mooie club! De volledige opbrengst is dit jaar voor ons 61 jarig jubileum.

  Dit jubileum vindt plaats van donderdag 26 mei tot en met zaterdag 28 mei 2022. Koopt u uw oliebollen bij CVV Berkel, dan draagt u daarmee bij aan een fantastisch jubileumweekend. Houd de site en facebook in de gaten, want het jubileumprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt.

  Een elftal oliebollen kost 10 euro. U kunt ook appelbeignets kopen voor 2 euro per stuk. Uw bestelling kunt u plaatsen via onderstaande link.

  Bestelformulier oliebollen CVV Berkel

  Op vrijdag 31 december kunt u deze bestelling tussen 11.00 en 17.00 uur ophalen in de kantine van CVV Berkel. De kantine zal – i.v.m. de aangescherpte COVID maatregelen –slechts als afhaallocatie open zijn. Daarom is de bar helaas gesloten.

  Betaal bij voorkeur met de pin, maar contant mag eventueel ook. Als uw gezondheid het niet toelaat om de oliebollen op te komen halen, dan bezorgen wij de oliebollen met alle liefde bij u thuis. Geef dat aan in het bestelformulier bij ‘opmerkingen’.

  Heeft u vragen? Stuur dan een bericht naar: oliebollencvvberkel@gmail.com

  Namens de oliebollenbakkers bedankt voor uw bestelling. Extra donaties ten bate van deze oliebollenactie zijn natuurlijk van harte welkom en worden enorm gewaardeerd!

  Iedereen alvast fijne feestdagen toegewenst en een sportief, maar vooral gezond, 2022!