• Deze oliebollenactie is een daverend succes geworden dankzij de inzet van een aantal enthousiaste leden van CVV Berkel. De bakkers moesten overuren draaien in de keuken van de club vanwege de grote vraag. Met man en macht hebben ze gewerkt om aan de vraag naar de bestelde oliebollen te voldoen. Helaas moest 1 oliebollenbakker door het Coronavirus thuis blijven, maar zijn mentale steun was onvoorwaardelijk. Binnen het oliebollenteam waren de taken slim verdeeld: er waren oliebollenbakkers, mensen die het beslag ophaalden, inpakkers, administrateurs, vrijwilligers die ervoor zorgden dat de tijdklok voor de afhalers vlekkenloos verliep en er werd mentale steun verleend waar het kon. Een giga-prestatie van clubmensen die zich de afgelopen dagen helemaal drie slagen in de rondte hebben gewerkt.

    De afgelopen dagen zijn er meer dan 2.200 oliebollen gebakken en ook ontelbaar veel appelbeignets. Aan alle leden die oliebollen, appelbeignets en loten hebben gekocht: heel erg veel dank. De opbrengst zal groot zijn, omdat het oliebollenteam heeft geregeld dat het beslag is gesponsord door een aantal lokale bedrijven. Tot slot heeft de voorzitter de loting verricht en zijn er 5 winnaars bekend gemaakt.
      

    Tot slot wil CVV Berkel het oliebollenteam heel erg bedanken voor deze fantastische prestatie die in een hele korte tijd verricht is. Aadje, Ton en Rineke, Harmen, Bianca, Jan Treurniet, Roy, Gerben, Mark, Kees, Ralph, Raymond, Boris, Jan v.d. Lugt en Karin, Johan en iedereen die we vergeten zijn: ontzettend bedankt voor deze topprestatie.

    Tot slot: Fijne jaarwisseling, maar hou het klein. Het virus is nog lang niet verslagen.