• Op oudejaarsdag zijn - net als vorig jaar - weer behoorlijk veel oliebollen verkocht. Maar liefst 225 elftallen! Niet alleen de oliebollen gingen in grote getalen over de toonbank, ook werden bijna 500 appelbeignets verkocht. Hierdoor mag de club ongeveer € 2.750, - bijschrijven op hun bankrekening. Een schitterend bedrag dat volledig besteed zal worden aan het 61-jarig jubileum, gepland van donderdag 26 t/m zaterdag 28 mei. Met dit mooie bedrag kunnen we aantal extra activiteiten regelen voor onze leden tijdens dit jubileumweekend.

    CVV Berkel wil graag iedereen bedanken die oliebollen en appelbeignets heeft gekocht bij onze vereniging. We hopen dat u genoten heeft en dat we volgend jaar weer op u mogen rekenen. De oliebollen zijn gemaakt met beslag van bakker Ammerlaan, die ook de materialen om de oliebollen te kunnen bakken en verpakken leverde. Hiervoor heel erg veel dank.

    Het oliebollenteam van CVV Berkel loopt als een gesmeerde machine. In ruim 12 uur zijn ongeveer 3.000 oliebollen gebakken door Harmen Nelisse, Anton Docter, Wietse Verhagen, Wouter Overhand, Ton Nelisse en Dirk v.d. Wal. Jan Treurniet (Lens) is de schakel tussen de bakploeg en bakker Ammerlaan en zorgt dat de bakploeg kan blijven bakken. Manon in ’t Hout en Angèle van der Heijden zorgen ervoor dat de bestellingen afgehaald kunnen worden en laten de kassa rinkelen. Onze twee Berkel-iconen (Jan v.d. Lugt en Kees Learbuch) hebben een groot aantal bestellingen bezorgt. Onder andere bij onze oud-vrijwilligers die veel voor onze mooie club betekend hebben of leden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
    Ook willen we de sponsoren bedanken die een belangrijke bijdrage hebben geleverd: Vonders BV, HN Klimaattechniek, de kanjers van Berkel 6 en Bredius Montage. Zonder hun bijdrage zou het niet mogelijk zijn om zo’n hoog bedrag bij elkaar te krijgen.

    Hopelijk kan de oliebollenactie eind 2022 weer herhaald worden, waarbij u de oliebollen op kunt halen in de kantine onder het genot van een gezellig drankje aan de bar. CVV Berkel wil iedereen bedanken die oliebollen en appelbeignets heeft besteld om zo onze mooie club te steunen. Natuurlijk gaat het allergrootste compliment naar het oliebollenteam voor deze mooie actie. Grote klasse en dank je wel!