• Na bijna een jaar eindelijk weer een officiële wedstrijd en dat was te zien aan de gretigheid van beide teams. Concordia probeerde op te bouwen van achteruit waardoor Berkel snel druk kon zetten. Hierdoor kwam Berkel vaak snel in balbezit maar ontbrak het een beetje aan de zorgvuldigheid, en dat was wel nodig in de drukte. Wanneer de “vleugels” gebruikt werden, werd Berkel wel geregeld gevaarlijk. Na ongeveer een half uur maakte Naomi met een prachtige uithaal de 1-0. Dit was ook de ruststand. Toch moest Berkel bij de les blijven omdat Concordia soms snel omschakelde.

    In de 2e helft was Berkel duidelijk sterker en kreeg het ook wat meer kansen maar het bleef een beetje een afwisseling van mooie aanvallen en onzorgvuldige momenten. Na een prachtige aanval haalde Esmee de achterlijn en trok de bal terug op Naomi, die met weer een mooie uithaal de 2-0 aantekende. Door dit doelpunt was de wedstrijd wel gespeeld. Het slotakkoord was voor Madelief, die na een mooie actie de bal in de uiterste hoek schoot waardoor de 3-0 eindstand op het scorebord kwam.

    Een mooie en verdiende overwinnig. Natuurlijk zijn er nog verbeterpuntjes maar dat is ook niet zo vreemd. Na een lange tijd eindelijk weer een officiële wedstrijd en het was natuurlijk ook weer een beetje wennen aan elkaar.