• Beste CVV-er,

  We hebben jouw hulp nodig!

  Eind 2022 is CVV Berkel een samenwerkingsverband aangegaan met de KNVB en NMC Bright om het Programma Voetbalontwikkeling te starten. 

  Met behulp van dit programma gaan we als vereniging op zoek naar onze ontwikkelkansen. Wat doen we goed? Wat kan beter? Waar willen we voor staan?
  Om deze vragen te beantwoorden kunnen we niet zonder de feedback van CVV-ers die op allerlei manieren betrokken zijn bij onze vereniging en bij de ontwikkeling van onze jeugdspelers.

  Daarom vragen wij jou als ouder, trainer/coach, speler of betrokkene bij onze vereniging om ons verder te helpen in deze gezamenlijke ontwikkeling.

  Met jouw input en met behulp van het programma voetbalontwikkeling gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een eenduidige speelwijze, het opleiden van ons voetbaltechnisch team en willen we blijven zorgen voor een veilige omgeving waar ieder kind plezier heeft, zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen manier.

  Wij vragen 5 tot 10 minuten van je tijd om de vragenlijst via onderstaande link in te vullen en ons te voorzien van feedback over waar we staan als jeugdopleiding. Graag zien we jouw bijdrage voor 31 januari 2023 tegemoet.

  Vragenlijst zelfanalyse

  Alvast dank voor jullie hulp en we houden jullie op de hoogte van de resultaten en het vervolg van het programma.

  Samen trots op Berkel!

  Namens de technische commissie,

  Robert Verhoef
  Hoofd Opleiding CVV Berkel

  #TrotsopC.V.V.Berkel
  #Debesteversievanjezelf