•  

   

  Je kunt C.V.V. Berkel weer ondersteunen met Rabo ClubSupport! Doe jij ook mee?

  www.rabobank.nl/clubsupport

  Wat is Rabo ClubSupport?
  Rabo ClubSupport is een jaarlijks terugkerende actie van de Rabobank om verenigingen financieel te steunen met een mooi bedrag. Het bedrag wordt door leden van de Rabobank bijeengebracht door een stem uit te brengen op onze mooie vereniging.

  Iedereen die trots is op C.V.V. Berkel die bankiert bij de Rabobank vragen wij één of meerdere stemmen uit te brengen op onze vereniging. Dus ook opa’s en oma’s, ooms en tantes, iedereen mag op onze vereniging stemmen! Let op: je moet een betaalrekening hebben én je moet ook lid zijn van de Rabobank. Hoe word je lid? Zie https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

  Wat zegt de Rabobank zelf over Rabo ClubSupport?
  Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeren wij graag in clubs en verenigingen. Rabobank wil clubs sterker en toekomstbestendig maken Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving. Heb je wel een Rabo-betaalrekening, maar ben je nog geen lid? Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden Registreer je dan gratis via de Rabo App.

  Stem nu!
  Om te stemmen op C.V.V. Berkel ga je naar de volgende link:

  www.rabobank.nl/clubsupport

  Kies voor “Stem nu”. Je Rabo Telebankieren start op en je doorloopt de stappen. Zoek op: “Berkel” of op “C.V.V.” en je hebt onze mooie club direct gevonden.