• Daarom sponsoring

  Verbind onze leden aan uw bedrijf
  CVV Berkel is een sociale vereniging met ruim 800 leden. Dat sociale uit zich in het ‘samen-staan-we-sterk’ gevoel, waarbij veel leden hun steentje bijdraagt. Zo is het voor iedereen leuk om deel uit te maken van CVV Berkel. Door de Christelijke identiteit van de vereniging worden er op zondag geen activiteiten georganiseerd en staan normen en waarden hoog in het vaandel.

  Sponsoring is tegenwoordig niet meer weg te denken in het voetbal. Voor CVV Berkel is sponsoring belangrijk om letterlijk ‘onze doelen’ te kunnen financieren. Sponsoring bij CVV Berkel betekent dat wij graag op een effectieve manier uw bedrijf aan onze leden presenteren. Dat kan op verschillende manieren met verschillende kostenplaatjes. CVV Berkel denkt daarbij graag met u mee, want uw succes is ook ons succes.

  Wat levert sponsoring u op
  Vanaf de F-teams wordt er iedere week twee keer getraind en één wedstrijd gespeeld. Dat betekent dat u in potentie minimaal drie contactmomenten per week heeft. Die contactmomenten zijn niet alleen de spelers, maar bijvoorbeeld ook de (groot)ouders die de spelers naar de wedstrijd/trainingen brengen.

  Onze leden komen uit alle lagen van de bevolking, alle afkomsten, verschillende soorten opleiding, jong & oud, arm & rijk, etc. Uw bedrijf bereikt daarmee een veel bredere doelgroep dan welke andere soort van sponsoring.

  Vaak blijkt dat bij leden de ‘gun-factor’ voor sponsoren hoger is dan bij niet-sponsoren. Bij bijvoorbeeld gelijkwaardige offertes zal een lid vaker geneigd zijn voor de sponsor te kiezen omdat dat vertrouwd is.

  Neem contact met ons op
  Er zijn diverse mogelijkheden van sponsoring. Wij denken graag met u mee over hoe uw sponsoring zo succesvol mogelijk is bij CVV Berkel. Wij gaan graag met uw bedrijf een jarenlange relatie aan en dat kan alleen als u tevreden bent. Daarom nemen we graag verschillende mogelijkheden met u door.

  Contactgegevens
  Jan Treurniet (06-53 83 92 25)
  Andres Bouman (06-48 38 91 22)
  sponsoring@cvvberkel.nl

   

 • Direct contact

  Jan Treurniet (06-53 83 92 25)
  Andres Bouman (06-48 38 91 22)
  sponsoring@cvvberkel.nl