• Graag informeren wij jullie over de start van de CVV Berkel Voetbalschool.

  Hoe is dit tot stand gekomen?

  Op verzoek van Robert Verhoef (HO) zijn een aantal Berkel spelers/trainers bij elkaar gekomen. Het idee werd geopperd om een voetbalschool (exclusief voor Berkelleden) te starten, zoals jaren geleden de Masterclass voor jeugdspelers werd georganiseerd. Belangrijkste wat er uit dit eerste gesprek naar voren kwam: geef Berkelse jeugdleden de mogelijkheid voor een extra voetbaltraining.

  Waarom een extra training?

  Om onze jeugdspelers te prikkelen het beste uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk te

  kunnen genieten van het voetbalspel op onze club. Tevens willen wij de binding van onze spelers met de club verder versterken. Iets waar wij, als trainers en clubmannen, graag onze schouders onder zetten. Zoals onze huidige bondscoach het mooi verwoord: ”voetbal is de belangrijkste bijzaak die er is.”

  Voor wie?

  Onze club groeit inmiddels al jaren hard en een voetbalschool goed opzetten vraagt tijd. Wij willen graag gedoseerd dit aanbieden binnen de club, ook om de kwaliteit van de trainingen hoog proberen te houden. Dit aanbod geldt voor jongens en meiden in de leeftijdscategorie van onder 10, 11, 12 en 13.

  Maar wanneer?

  Zoals eerder aangegeven vraagt een voetbalschool goed opzetten tijd en daarbij moet het aanslaan bij de jeugd. Ook de frequentie zal het eerste jaar laag zijn: 4 vrijdagavonden in september/oktober (16/9, 23/9, 30/9 en 7/10) en 4 vrijdagavonden in mei/juni (12/5, 19/5, 26/5, 2/6). Wij hopen uit deze sessies te leren en te kijken wat er nodig is voor de toekomst.

  Wat moet ik als ouder/verzorger doen?

  Allereerst vragen aan je kind/kinderen of zij het leuk vinden om te voetballen op vrijdagavond. Zo ja, dan kan je je vanaf 1 september aanmelden via het formulier wat op de website komt. Let wel: de eerste 32 kinderen die zich aanmelden (32 leden van O10/O11 en 32 leden van O12/O13), krijgen toegang tot de voetbalschool. Daarna beland je op de reservelijst en hopen wij dat de keer daarna plek is. Voor nu zijn er aan de voetbalschool geen kosten verbonden. Voor de toekomst blijft dit de wens maar het is nietuitgesloten dat er kosten gerekend worden om de voetbalschool te kunnen blijven organiseren. Van de kinderen die zich inschrijven, wordt verwacht dat ze alle 4 de avonden aanwezig zijn! Hopelijk kunnen wij dan met elkaar zorgen voor feestelijke voetbalavonden.

  Wil je graag op de hoogte gehouden worden over de voetbalschool, schrijf je dan in:

  https://forms.gle/mTokWMbcbmrVeXiT9

  Mochten er verdere vragen zijn, horen wij dit graag via onderstaand mailadres: voetbalschool@cvvberkel.nl

  Wij kijken uit naar de start van het nieuwe voetbalseizoen.

  Met sportieve groet,

  Pieter van der Breggen
  Simon Hoep
  Joël Mostert
  Robert van der Velden

  Een indruk krijgen? Bekijk de trailer