• Wij doen mee aan de Grote Clubactie die zaterdag 18 september weer is gestart. We willen zoveel mogelijk loten verkopen en hiermee geld ophalen om ons doel te bereiken.

    Ons doel voor dit jaar is om geld in te zamelen om ons jubileum te vieren. Tijdens Corona kon het 60 jarig jubileumfeest niet doorgaan, dus nu willen we extra groot uitpakken. Naast een normaal jubileumfeest willen we namelijk speciale activiteiten organiseren voor de jeugd, dus al het opgehaalde geld komt ten goede aan een knalfeest voor de jeugd! Help mee en laat iedereen weten dat jij loten verkoopt.

    Dit jaar zetten gaan wij online loten verkopen. Dit werkt heel makkelijk. We hebben een algemene verkooppagina voor onze vereniging. Ook zijn er persoonlijke verkooppagina’s aangemaakt voor alle verkopende leden. Zo maak je de verkoop nog persoonlijker én leuker. Want dit jaar kan je ook zelf inloggen op je eigen verkooppagina. Deel de clublink of je eigen link makkelijk via WhatsApp, social media of e-mail met je familie en vrienden. De koper selecteert vervolgens hoeveel loten hij wil kopen en na het invullen van zijn of haar gegevens ontvangt men per mail het lotnummer(s).

    De Grote Clubactie loopt tot 23 november 23.59 uur. Alleen samen kunnen we van deze actie een succes maken!

    Alvast bedankt. Jouw inzet is goud waard! Veel succes!