• Wat was het fijn om elkaar weer te zien op en rond de velden afgelopen zaterdag! Laten we hopen dat we de ellende van Corona achter ons kunnen laten en weer fijn met elkaar op onze vereniging te kunnen sporten!

  Zoals jullie allemaal weten zijn we deze week begonnen met het fluiten van wedstrijden door de ouder jeugd en senioren. Het is fijn om te zien dat dit gewerkt heeft! Er gaat nog iets veranderen:

  Vanaf aanstaande zaterdag worden de bardiensten voor alle teams ruim van tevoren ingepland en gepubliceerd op de website, dit heeft de volgende consequenties:

  • Op maandag voor de bardienst krijgt het betreffende team de uitvraag voor het aantal te leveren barmedewerkers. Dit zijn er maximaal 5
  • Het team, of de ouders van het team, is zelf verantwoordelijk voor de invulling.
  • Jongeren onder de 18 jaar mogen geen bardiensten draaien, dus hier moeten de ouders het invullen.
  • Wanneer een team niet komt opdagen, speelt het niet totdat het is opgelost. Minimale uitsluiting is 1 wedstrijd.
  • Wanneer een team niet kan, zorgt het zelf dat er geruild wordt met een ander team.

  Wanneer we ons hier allemaal aanhouden betekent dit dat ieder team per seizoen 2 รก 3 keer aan de beurt is.  Gelet op het aantal personen in een team betekent dit dus voor iedere persoon 1 keer per seizoen een bardienst draaien!. Kortom wanneer we hier allemaal aan meewerken kan het gevraagde geen overvraging zijn! Immers, vele handen maken licht werk!

  Het rooster voor de bardiensten en het fluitschema vind je hier.