• Toernooien

  Bij CVV Berkel worden naast reguliere competitie wedstrijden ook veelvuldige meegestreden in diverse toernooien.

  Uit-toernooien (najaarstoernooien)

  • Voor de juniorenteams wordt alleen op verzoek van de trainers en/of leiders ingeschreven op een uittoernooi. Dit verzoek per email naar toernooi@cvvberkel.nl.
  • Voor alle pupillenteams worden over het algemeen 3 (uit)toernooien ingeschreven.

  Het is absoluut niet toegestaan zelf in te schrijven voor een toernooi. 
  Als de toernooicommissie niet weet dat een team een toernooi speelt kan dit het wedstrijdsecretariaat in problemen brengen of is er kans op een dubbele inschrijving. Als jullie idee├źn en voorkeuren voor (bovenstaande) datums hebben laat dit dan weten, er zijn mogelijkheden genoeg!

  Na inschrijving en bevestiging  is deelname net als bij competitiewedstrijden verplicht. Niet opkomen schaadt de naam van onze vereniging en verpest het toernooi voor andere teams. In overleg is er altijd wel een oplossing, en als het door overmacht echt niet anders kan dan worden toernooien alleen afgezegd door de jeugdcommissie.

  Indien u vragen of verzoeken heeft kunt u zich wenden tot de afdeling "Toernooien" welke bereikbaar is op dit email adres: toernooi@cvvberkel.nl

  Toernooischema 2022
  Vanwege Corona is het moeilijk om toernooien voor alle jeugdteams te organiseren. De toernooicommissaris doet zijn uiterste best hiervoor. In dit toernooischema kun je zien voor welk team al toernooien zijn georganiseerd.