• Afgelopen week zijn onze toptalenten Kay en Cam’ron aangenomen bij Alphense Boys. Alphense Boys heeft een van de beste jeugdopleidingen van Nederland waar veel spelers doorgroeien naar het betaalde voetbal. Zo zie je bij veel jeugdspelers van Feyenoord een opleiding bij Alphense Boys en wellicht in de na nabije toekomst ook CVV Berkel terug.

    Kay en Cam’ron voetballen al sinds de Mini-Fjes bij CVV Berkel waar ze vanaf de jongste leeftijdscategorie deel uitmaken van een zeer talentvolle lichting. De gehele onderbouw periode hebben Kay en Cam’ron met hun team bovenin de hoofdklasse meegedraaid en vaak ook een leeftijdscategorie hoger waar ze tevens hun krachten hebben kunnen meten met leeftijdsgenoten van profclubs zoals Feyenoord, Excelsior en Sparta. Afgelopen jaar heeft dit team de Rijnmond Cup gewonnen en zijn ze op de radar van KNVB scouts gekomen. Volgend seizoen zullen ze als JO13-1 de pijlen gaan richten op Divisie voetbal.

    Helaas zonder Kay en Cam’ron, maar CVV Berkel is trots op de jongens dat ze deze stap hebben kunnen maken en we wensen hun heel veel succes!

    Voor onder andere onze JO13 selectie zoekt CVV Berkel nog talentvolle spelers. Meld je aan voor een proeftraining bij tc@cvvberkel.nl