• Vanaf maandag 11 mei 2020 mag er bij CVV Berkel weer getraind worden. In dit bericht krijgt u meer informatie over de trainingstijden, looproutes, indeling parkeerterrein en gedragsregels. Bij het organiseren van de trainingen staat veiligheid van onze spelers, trainers en vrijwilligers voorop. Mocht u vragen hebben over Corona en voetballen bij CVV Berkel, stuur dan een mail naar trainerhelpdesk@cvvberkel.nl.

  Trainingstijden
  Voor de trainingen hebben wij een aangepast trainingsschema gemaakt. Let op: tijden en veld kunnen gewijzigd zijn. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de trainingen worden afgelast, omdat het niet mogelijk is om in de kantine of kleedkamers te schuilen.

  Ieder team traint 1x doordeweeks. Op zaterdagmorgen is er een training voor teams t/m JO12. Indien gewenst, kunnen de teams JO13/MO13 zich aanmelden voor een training op zaterdagmiddag. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar tc@cvvberkel.nl of een bericht te sturen naar Bertus Bredius via 06-81615515. (Download het trainingsschema als PDF).

  Looproutes
  We roepen trainers en spelers op om zich aan de looproutes te houden. Ouders mogen het sportpark niet betreden. Kinderen worden bij de parkeerplaats afgezet en opgehaald. Berijders van fietsen en gemotoriseerde tweewielers moeten bij de parkeerplaats afstappen en gaan lopend naar de fietsenstalling. Ook bij vertrek word naar de parkeerplaats gelopen. Op de parkeerplaats mag weer opgestapt worden. Bij de jongste jeugd vangt de trainer de kinderen op en brengt ze weer terug naar de parkeerplaats. Op de parkeerplaats is een gedeelte gereserveerd voor de verschillende sportclubs.
  Download hier de looproute als PDF
  Download hier de indeling van de parkeerplaats in PDF

  Gedragsregels
  Het Bestuur heeft samen met de Technische Commissie gedragsregels opgesteld voor spelers, trainers, ouders en vrijwilligers. Het doel van de gedragsregels is om veilig te kunnen voetballen volgens de richtlijnen van het RIVM. Lees de gedragsregels goed door, zodat we allemaal veilig kunnen voetballen. U kunt de gedragsregels hier downloaden.