• Trots op CVV Berkel, dat zijn we. Als er mooie dingen gebeuren, als we kunnen lachen met elkaar, maar ook als er een traan gelaten wordt.

  Je team is er voor je, door dik en dun. Mooie doelpunten, maar ook verliezen incasseer je samen.

  Cor den Daas, jarenlang onze hoofdtrainer, kreeg dit jaar helaas te incasseren. Vanuit de selectie is op 17 juni een prachtige dag georganiseerd. Menig speler van de huidige selectie is onder begeleiding van Cor gegroeid tot de voetballer die hij nu is. En wat een mooie dag is het geworden. Deze dag is ruim € 6.000,- opgehaald voor Stichting ALS Nederland en een weekendje Barcelona voor Cor en Silvia. In deze brief uit Cor zijn dank en deze mooie brief delen we (in overleg met Cor) graag met jullie.

   

  Lieve vrienden van CVV Berkel,

  Dit voorjaar kreeg ik de diagnose A.L.S.  Toen mensen van Berkel dat bericht hoorden kreeg ik zeer veel lieve betrokken reacties. Binnen de kortste keren was er een groep mensen die iets wilden organiseren. Ik vond dat nogal wat onwennig. "Je hebt zeker niet door wat je allemaal voor deze club en veel mensen hebt betekend zeker?" Dat was de reactie toen ik zei dat ik het wat overweldigend vond.

  Vervolgens is er heel hard gewerkt aan een fantastische dag die ik nooit zal vergeten. Een weerzien met heerlijke spelers, begeleiding en supporters. Als klap op de vuurpijl een fantastisch bedrag voor de ALS Stichting en een overweldigende tractatie voor Silvia en mij. Ons hele gezin heeft echt genoten van deze dag.

  Afgelopen week zijn we samen vier dagen naar Barcelona geweest. Echt zooooo welkom. De emotionele gebeurtenissen rond mijn ziekte en het gezinsleven maken dat echt aandacht voor elkaar er vaak bij inschiet. Wat hebben wij genoten van elkaar, de relatieve rust en het wervelende (buiten)leven in Barcelona. Ik, wil zeker ook namens Silvia, onze dankbaarheid uitspreken voor dit fantastische cadeau. Bij CVV Berkel is sportiviteit meer dan voetballen. Het is echt bijzonder dat er zoveel mensen zo’n betrokkenheid laten zien. Liefde in aktie. TROTS OP BERKEL past echt bij onze fantatische club.

  Namen noemen is te gevaarlijk, daarom dit bericht waarin wij onze dankbaarheid willen uiten.

  Met vriendelijke groet,

  Silvia en Cor den Daas