• Nu het nieuwe seizoen van start gaat willen wij iedereen natuurlijk weer van harte welkom heten in onze kantine. Dit kan natuurlijk niet zonder onze ploeg vrijwilligers die zich de voorbije jaren hebben ingezet als barmanager om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje. De groep van barmanagers is helaas door uiteenlopende redenen kleiner geworden en zelfs zo klein dat we de planning niet meer rond krijgen en in het ergste geval kan er niemand meer bediend worden wat natuurlijk niet wenselijk is! Vandaar de volgende NOODOPROEP:

   

  Wij zijn naarstig op zoek naar nieuwe barmanagers!

  Wat doet een barmanager?

  • Je helpt gewoon lekker mee achter de bar of in de keuken en bent hét aanspreekpunt voor de ouders/ verzorgers uit de teams die komen helpen. Je zorgt dat de kantine op orde blijft.
  • Jij weet nèt iets meer als de ouders/ verzorgers zoals: hoe gaat de muziek aan, hoe reset je het pinapparaat , wat moet er gedaan worden? Er zijn handleidingen waar je op terug kunt vallen en er is een app groep waar je in nood ook een beroep op kunt doen
  • PS. Vind je het keukenwerk net iets leuker? Dat kan ook, dan word je alleen daar ingedeeld.

  Good to know:

  • We werken in 4 shifts op zaterdag en er is een rooster waarin je maximaal 1 keer per 5/6 weken wordt ingedeeld voor 1 van de volgende shifts (meer mag altijd natuurlijk):
   - 07.45- 11.00 uur
   - 11.00-14.15 uur
   - 14.15-17.30 uur
   - 17.30-20.00 uur
  • Rooster wordt zo ver mogelijk van te voren bekend. Je hebt je wensen van tevoren kunnen aangeven. Komt het toevallig toch niet uit dan is er ruilmogelijkheid binnen de groep. Wij helpen elkaar!

  Belangstelling?
  Heb je belangstelling om er eens over te praten, of liever nog aan te melden, dan kan dat door te mailen naar kantinecommissie@cvvberkel.nl . Wij nemen snel contact met je op!