• Zaterdag kwam DVV'09 op bezoek bij Berkel voor de bekerontmoeting tegen onze Vr3.

  Onze gasten uit het mooie Dirksland en voor velen nog bekend als het mooie DES'67 met een schitterende historie was ruim op tijd aanwezig met een grote delegatie en wilde er een mooie middag van maken .

  Iets na 13.30 uur floot de prima leidende scheidsrechter Dhr van der Hoeven voor de start van de wedstrijd en kreeg het publiek uiteindelijk een doelpuntrijke wedstrijd voorgeschoteld.

  Al binnen 2 minuten kwam de thuisclub na ongelukkig uitverdedigen met 1-0 achter maar Berkel is een hecht team en laat zich niet snel van de wijs brengen.

  Het herpakte zich op voortreffelijke wijze en kwam via een prachtige schuiver van Marije op gelijke hoogte en met deze 1-1 stand ging een ieder genieten van een welverdiende pauze .

  Tijdens deze pauze kon trainer John van Dolder mooi de puntjes op de welbekende I zetten en dat resulteerde in een prima restant van de wedstrijd want na de rust werd het overwicht beloond.

  Met een paar mooie treffers van Saskia (2),Indy en Hester en dat ook nog eens met prima veldspel, mooie combinaties en een geweldige inzet van de speelsters die zich goed lieten gelden en laten zien dat er toekomst zit in het nieuwe vrouwen 3.


  De tegenstander scoorde er ook lekker op los maar na 90 minuten stond er een mooie 5-3 eindstand op het bord en dat smaakte heerlijk voor speelsters en staf.

  Al met al een nuttige wedstrijd Voor de speelsters en ook zeker voor de staf waarbij steeds duidelijker wordt waar een ieder het best tot zijn recht komt in het veld.