• Voetbalkamp 2022

  Van zaterdag 13 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022 zullen we de omgeving van Loon op Zand gaan voorzien van veel gezelligheid. We zullen verblijven in kamphuis “Land van Kleef”. Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken, zijn er een aantal kampregels opgesteld.

  Kampregels

  1. Het gebruik van mobiele telefoons tijdens de kampweek is, buiten de slaapzaal, niet toegestaan. Mocht de mobiele telefoon buiten de slaapzaal gebruikt worden, dan wordt deze de rest van de week in beslag genomen. In dringende gevallen geeft de kampleiding toestemming om te bellen.
  2. Telefoonummers van de kampleiding staan in het kampboekje, zodat uw kind in noodgevallen bereikbaar is.
  3. Het gebruik van muziekspelers is alleen toegestaan in de slaapzaal. Wordt de muziekspeler buiten de slaapkamer gebruikt, dan wordt deze in beslag genomen.
  4. Het meenemen en dringen van alcoholische drank is niet toegestaan. Overtreders worden direct naar huis gestuurd.
  5. Het meenemen van waardevolle spullen is voor eigen risico. Kwijt=spijt.

  Toelichting knipkaart winkeltje

  Gedurende de kampweek kan uw kind iets kopen in 'het winkeltje'. In het winkeltje kan alleen afgerekend worden met een knipkaart die u van tevoren moet opwaarderen. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welk bedrag uw kind maximaal kunt besteden: minimaal € 5,- tot maximaal € 20,-, met intervallen van  € 5,-. Deze digitale kaart wordt door de kampleiding bewaard, zodat deze niet kwijt kan raken.

  Contant geld wordt niet aangenomen. Tussendoor kan de kaart niet opgewaardeerd worden.Het meegeven van contant geld heeft dus geen zin. Bedenk dus van tevoren welk bedrag u op de knipkaart van uw kind zet.

  Alle uitgaven van uw kind wordt van de kaart afgehaald ( incl. de kaarten met bijbehorende postzegels) en houden wij uw kind op de hoogte van welk bedrag nog op de kaart staat. Mocht er aan het eind van de week nog geld overblijven, dan kan dit bedrag worden verrekend met de foto-dvd en /of de film-dvd. Als deze bestellingen niet worden gedaan, vervalt het bedrag en komt het bedrag ten gunste van het komende voetbalkamp.

 • Meer info

  Stuur een e-mail aan:
  kamp@cvvberkel.nl