• De KNVB heeft naar aanleiding van de actuele maatregelen in Nederland in verband met het Coronavirus besloten alle thuis- en uitwedstrijden af te gelasten tot en met zaterdag 31 maart. De afgelasting is het gevolg van de maatregelen die genomen worden door het kabinet om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Lees meer hierover.

  Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 31 maart niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.

  Ook alle trainingen en andere voetbalgerelateerde evenementen zijn bij deze afgelast, in ieder geval ook tot en met zaterdag 31 maart 2020. Ons clubhuis, inclusief de kantine, is per heden gesloten. Ook de gezellige evenementen van onze club, zoals '30 seconds' gaan helaas niet door.

  Bovengenoemde maatregelen gelden voor alle leden, teams, ongeacht niveau en competities. Alle wedstrijden die de komende dagen op de agenda stonden, worden op een later tijdstip ingehaald. De KNVB komt per competitie zo snel mogelijk met inhaaldata.

  Voor de meest actuele informatie verwijzen we graag naar de website van de KNVB:

  KNVB Corona statement

 • We vragen om ieders steun, begrip en medewerking

  Bestuur CVV Berkel